9 Ekim 2021 Cumartesi

Rica ederim siz önden.

Başka türlü .



Bir rüya anlatılsa dinlesen içinde olmasını istediklerin de olsa anlatılana inanmak istesen inansan. Olsa gerçek olsa diye sen de düşlesen düşlediğin aklına takılı kalsa.

İnandıkların artık inanılır olmaktan çoktan çıkmış bile olsa başka inanacak bir şey olmadığından alışkanlıktan beraber yaşadığın bunca zaman alışkanlıktan yanında cebinde taşıdıklarına benzer o kadar yakın birliktelikten vaz geçemediğin elinde kalmışlık desen de olur sığınmaktan gocunmayacağın sığınsan ıslanmaktan rüzgardan fırtınadan korumayacağını bildiğin yine de ben sığınsam ısınmasam da ısınıyor hissetsem kendimi anlarında hep diline takılan o sessiz içten sadece sen bir de sessizliğinin duyduğunu bildiğin o zamanlardan birinde bir kaçında yalnızlığın rahatsız olmasın o da var.

Hep masa da vardı . Sırf ondan.

Hiç masa da olmadı demek aklına gelmediğinden. Düşünmesi ağır geldiğinden istemediğinden korkularının çoğu yapmadıklarının yapamadıklarının işaret edince kurtulduğun savunmalarında o vardı o .


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kel bisikleti: Yine yeniden

Kel bisikleti: Yine yeniden :  Güneşin bol göründüğü günler geliyor yavaş yavaş. Işığın bollaşması biraz da senin ışıkla birlikte oluşun. Ne...